|
Yazar Nurettin Gür Ozanoğlu
|
|
18-05-2014 |
KATMERLİ KARA 
Nurettin Gür Ozanoğlu Kara günün en karası SOMA’da, Üç yüz canı yaktı kömür karası. Vicdanlar kanıyor, ruhlar komada, Hayata dur dedi ömür karası.
Elbet Allah bilir haksızın suçun, Yalanlar, planlar, yanlışlar niçin? Zalime siyasi malzeme için, Toplu kurban ister kemir karası.
Sokakta can yakıp, camları kıran, Elinne geçeni atıp savuran, Polisi taşlayan halka saldıran, Her yıkanmış beyin sömür karası.
Haramları geçiren yok ki elekten, Ne alın terinden, nede bilekten, Her suçu biliriz ancak Felekten. Kimin gücü yeter emir karası.
“Üzümü ye, bağı sorma” diyorlar, İşte Kul hakkını böyle yiyorlar, “Canım alt tarafı kömür“diyorlar, “Bu ne altın ne de demir karası.
Ozanoğlu der ki; bu ses önemli, Yürekler yanıyor, yüzler elemli, Salyalı ağızlı, satlık kalemli, Medyanın attığı çamur karası. Nurettin Gür Ozanoğlu Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilirler. Lütfen hesabınıza giriş yapınız veya kayıt olunuz. Powered by AkoComment 2.0! |
|
Son Güncelleme ( 18-05-2014 )
|