GÖRÜNEN KÖY 3.  Nurettin GÜR (OzanoÄŸlu)
Ä°stanbul taksimde, gezi parkında, Topçu kışlasını horlatanlar var, Ankara’da, yurt geneli çarkında, Işıklı yolları baÄŸlatanlar var.
Biliriz fitnenin savaÅŸlarını, Ezen yok yılanın en baÅŸlarını, Daha kurumadan gözyaÅŸlarını, Yine anaları aÄŸlatanlar var.
Konan çoktur zalimlerin pistine, Bir budanın heykeline, büstüne, YaÅŸarız acıyı acı üstüne, Yanan yürekleri daÄŸlatanlar var.
Bu güruha taviz vermek nafile, Sahtekar mazluma, alçak sefile, Yalan, çamur ile iftira ile, Cahil, cühelayı aldatanlar var.
Doyuyoruz masal ile fal ile, Beslenen çok kaymak ile, bal ile, Etli kemik ile, tuzlu yal ile, KudurmuÅŸ tipleri tavlatanlar var.
YaÄŸma yapmak için, yer basmak için, Hak aramak deÄŸil, ÅŸer kusmak için, Ayak, kol baÄŸlayıp BaÅŸ asmak için, Kanlı urganları yaÄŸlatanlar var.
Ozan oÄŸlu her tarafta ger. haber, Kan kokuyor yeni çıkan her haber, Bin dokuz yüz kırklar ile beraber, YetmiÅŸli yılları aratanlar var…
Nurettin GÜR OzanoÄŸlu
Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilirler. Lütfen hesabınıza giriş yapınız veya kayıt olunuz. Powered by AkoComment 2.0! |